Team – Sunny Smile BV – Bunschoten Spakenburg

Welkom bij Sunny Smile

Sunny Smile BV is uw tandarts in BUNSCHOTEN - SPAKENBURG voor uitstekende mondzorg. Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen. Contactgegevens en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Naar inhoud

Team

Sunny Smile BV werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen.

In onze praktijk werken wij met één tandarts. Dit is een bewuste keuze. U hoeft zich dus niet steeds op een ander in te stellen.

Alle behandelingen worden bij ons uitgevoerd, terwijl de tandarts gebruik maakt van optische vergrotingsmiddelen. Dit bevordert de kwaliteit van de uitgevoerde behandelingen.

De tandarts kan namelijk met behulp van een chirurgische loupebril (met 4,8 keer vergroting met 50.000 Lux LED verlichting) en met behulp van een zeer geavanceerde behandelmicroscoop (van 2-20x vergroting met variabele werkafstand, elektrische magneetremmen, zoomfunctie, 180 Watt xenonverlichting, Carr-adapter, 210 graden kantelbaar binoculair en laserfilters) veel nauwkeuriger werken.

Je kan immers niet goed behandelen, wat je niet goed kan zien.

Werkzame dagen ma / di / wo / do / vr

Wilco is lid van de

Willy van de Groep-van Diermen

Mede-eigenaar en oprichter. C.F.O. Sunny Smile BV

Relatie tot de praktijk: Mede-eigenaar en oprichter. C.F.O. Sunny Smile BV

Werkzame dagen ma / di

Geraldiene Bos-Huijgen

Preventieassistent en tandartsassistent

Werkzame dagen ma / di / do

Marga Koops-Zwaan

Prophylaxe-assistent en Tandarts assistent

Werkzame dagen di / wo / do

Maria de Graaf-van Diermen

Prophylaxe-assistent en Tandarts assistent

Werkzame dagen di / wo / vr

Samantha van de Groep

Paro-Preventieassistent en tandartsassistent

Werkzame dagen ma / di / wo / do / vr