Wilco van de Groep – Sunny Smile BV – Bunschoten Spakenburg

Welkom bij Sunny Smile

Sunny Smile BV is uw tandarts in BUNSCHOTEN - SPAKENBURG voor uitstekende mondzorg. Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen. Contactgegevens en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Naar inhoud

Wilco van de Groep

Tandarts

Werkzame dagen ma / di / wo / do / vr

Wilco is lid van de NMT (Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde), van SOLA (International Society of Oral Laser Applications), van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie, van de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie, van het NTVT, van ACTA QP (Quality Practice is het bij- en nascholingsprogramma van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. ACTA is het samenwerkingsverband van de faculteiten der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam), van IQual (intercollegiaal overleg) en van het Ivoren Kruis.

In het verleden is hij een aantal jaren voorzitter geweest van de afdeling Amersfoort en omstreken van het NMT. Ook heeft hij een aantal jaren deel uitgemaakt van het medisch panel van het gezondheidsmaandblad Santé. Bijna 10 jaar heeft hij deel uitgemaakt van het IDF, een internationale groep tandartsen met als basis Arizona in de VS. Verder was hij lid van Roots, een internationale groep met overwegend specialisten in de Endodontologie. Hij is nog steeds lid van Internationale en Amerikaanse netwerken, waar kennis, informatie en recente wetenschappelijke inzichten gedeeld en bediscussieerd worden.

In de eerste registratieperiode van het Kwaliteits Register Tandartsen heeft Wilco meer dan 300 punten verzameld. Dit terwijl 120 punten de norm was.

Big-registratienummer: 69021229902
Relatie tot de praktijk: Mede-eigenaar en oprichter. C.E.O. Sunny Smile BV

Terug naar overzicht