Afspraak – Sunny Smile BV – Bunschoten Spakenburg

Welkom bij Sunny Smile

Sunny Smile BV is uw tandarts in BUNSCHOTEN - SPAKENBURG voor uitstekende mondzorg. Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen. Contactgegevens en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Naar inhoud

Afspraak

Bij Sunny Smile BV wordt uitsluitend op afspraak gewerkt.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact op nemen met de praktijk. De tijden dat wij telefonisch bereikbaar zijn kunt u vinden via ‘Contact‘ onder: openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij proberen daarbij rekening te houden met uw wensen. Sommige behandelingen zijn moeilijk in te schatten qua benodigde tijdsduur. Denk bijvoorbeeld aan complexe wortelkanaalbehandelingen. Deze voeren wij daarom altijd uit op vrijdag. Dit heeft tot gevolg dat wij stipt op tijd kunnen werken. U hoeft zelden bij ons te wachten. Wij vragen u dan ook om 5 minuten voor het begin van uw afspraak bij ons in de praktijk aanwezig te zijn.